Klachten over Nigel Macdonald beautyclinics

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over Nigel Macdonald beautyclinics zijn gemeld. Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 49 klachten nodig voor een plaats in de categorie Beauty & Wellness

0%
1 klachten gemeld
1 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

Via Groupon.nl heb ik van een aanbieding gebruik gemaakt voor een Brazilian wax en oksels. Ik vond het resultaat teleurstellend. Ik had een glad resultaat verwacht. Onder mijn oksels zijn duidelijk nog haren zichtbaar, ook nadat ze met een pincet... Lees meer

Via GroupOn heb ik 6 wax afspraken gekocht bij Nigel Macdonald. Wegens een steeds groter wordende, zeer pijnlijke, infectie door een ingegroeide haar wilde ik mijn wax afspraak verzetten. Ik heb het telefoonnummer (050 230 0570) gebeld en kreeg Nigel... Lees meer