Klacht: Nieuwe media aansluiting

op 22 augustus 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

4juni Heb ik een nieuwe media aansluiting aangevraagd op mijn aansluitingen.nl normaal duurt dit 4 weken maar in mijn geval heb ik nog niets gehoord!! 26 augustus moet het werken. Ziggo werkt niet samen met de andere bedrijven.water en stroom heb ik al maar een media aansluiting blijft maar op zich wachten ik blijf maar aan de bel trekken maar niets helpt

Gewenste Oplossing:

Als ik op 26 augustus gebruik kan maken van tv internet en mobiel op mijn nieuwe adres

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door PetraPieters