Klacht: Nieuwe Iphone werkt niet

op 19 januari 2014 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tele2 heeft in overleg abonnement gewijzigd en een nieuwe Iphone gestuurd. 5 x contact met klantenservice. Maar ik heb nog maar 1 telefoontje kunnen doen. Ze kunnen me niet helpen met het gebruiksklaar maken.
Ik heb een eigen code om de telefoon te ontgrendelen. Daarna moet ik nu weer een code invoeren om de sim te ontgrendelen. Ik heb nog maar 1 poging over van het Aan de Slag kaartje en durf dat niet te gebruiken omdat die pin al 2 x niet werkte. Ik heb er 1 x mee kunnen bellen. Een nacht daarna was de accu leeg gegaan en heb ik de telefoon uitgezet. daarna weer aan en het lukt niet. Ik doe iets verkeerd maar wat. de klantenservice zegt nu dat ik naar een telefoonwinkel moet gaan omdat ze me niet kunnen helpen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een werkende telefoon en een goede gebruiksaanwijzing daarbij.

Alle klachten die gemeld zijn door pols