Klacht: Nieuwe formule Sensodyne

op 11 oktober 2017 over Glaxo Smith Kline in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik al geruime tijd Sensodyne (Rapid), aangezien ik last had van gevoelige tanden. Ik was er altijd heel tevreden over, maar sinds de nieuwe formule is geïntroduceerd heb ik last van aften en blaren. Tevens heb ik een vreemd gevoel aan de binnenkant van mijn lippen. Eerst dacht ik dat het lag aan bepaalde crackers die ik regelmatig at. Maar toen ik daarmee stopte had ik nog steeds deze klachten. Vervolgens heb ik een ander merk tandpasta gekocht en gebruikt. Mijn klachten waren weg. Nu heb ik weer 2 tubes Sensodyne Rapid Relief gekocht en voel weer dat het mis gaat in mijn mond! Ik heb spijt van mijn aankoop, want ik weet nu zeker dat het aan de tandpasta ligt!

Gewenste Oplossing:

Vergoeding van de 2 tubes en een uitleg wat er veranderd is aan de samenstelling van Sensodyne.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Glaxo Smith Kline

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Glaxo Smith Kline nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door peggy_kuijpers