Klacht: niet werkende zonnebrand

op 21 augustus 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

geachte heer/mevrouw

Tijdens de inkoop van vakantie producten heb onder anderen 3 producten tegen de zon gekocht (afbeelding helaas te groot om te uploaden). De zonnebrand werkt totaal niet zoals verwacht, aangezien ik totaal verbrand was ondanks dat ik het product meerdere malen gebruikt op heb gesmeerd. Helaas heb ik 3 dagen van mijn vakantie in de schaduw moeten blijven aangezien ik totaal verbrand was…

Gewenste Oplossing:

Wellicht kunnen jullie een passende oplossing bedenken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lrut