Klacht: Niet werken tot sluitingstijd

op 10 mei 2016 over Kwantum in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als je in Barendrecht aankomt om 5 voor half 6 met een openingstijd tot 6 zijn de medewerkers niet meer in staat om te werken lijkt wel want ze weigeren ronduit on tapijt te verkopen… dan moet je maar niet net voor sluitingstijd komen! Ik vind 35 min voor sluitingstijd niet net voor sluiting en dan nog als ik werk dan moet ik ook werken tot wij daadwerkelijk sluiten en niet tot wanneer ik zin heb. Ookal komt een klant 5 voor 6 je bent open en hoort een klant te helpen dit is al de tweede x dat dit gebeurt! Klantvriendelijk personeel is niet aanwezig lijkt wel.

Gewenste Oplossing:

Als ze met netjes hadden geholpen ookal kom ik binnen net voor sluiting sommige mensen werken en kunnen alleen snel uit werk Door naar kwantum die hun dan niet meer wil helpen. Ik vind dat een hele kwalijke zaak

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kwantum

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kwantum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Angelique1306