Klacht: Niet uitbetalen ziektegeld

op 07 september 2016 over Acture bv in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat ik ben gaan werken voor 36 uur per week bij een werkgever voor een lager salaris dan wat ik had vult het uwv mijn salaris aan. Echter na een half jaar ben ik helaas ziek geworden en echter kreeg ik dus te horen dat mijn ziekmelding bij het uwv behoord te zijn omdat ik ook loon zou krijgen van hun. Uwv zou verantwoordelijk echter regelde het uwv alleen maar de aanvulling van mijn salaris. Nu wil acture dit niet op zich nemen en gaat mijn salaris van ruim 2000 per maand terug naar 1350 het kan toch niet zo zijn dat je ondanks je ziekte 700 euro per maand moet inleveren nu je ziek bent.

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon mijn uitkering van acture wat berekend is op ongeveer 93 euro per dag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Acture bv

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Acture bv nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Arend1974