Klacht: Niet terug bellen

op 31 augustus 2018 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn keuken besteld ging allemaal top 15 aug gebracht alles was er ook top
Maar mijn keukenblad moest nog omhoog maar ze hadden geen lift bij zich zou terug gebeld worden want ze kwamen dan die zaterdag de18e hem boven brengen ander halve week later maar naar ikea delft gegaan maar die kon er niets aan doen zou de volgende dag terug gebeld worden maarja dat is nog niet gebeurt nu al weer een week later onder tussen wel mijn blad naar boven laten brengen door andere maar dat koste ons ook weer geld en dan nog de extra ander halve week zonder water en eten vind het niet echt netjes dat ik niet terug gebeld word

Gewenste Oplossing:

Gewoon ff bellen en heb nu voor alles 2 x betaald terwijl dat er gewoon bij zat dus een kleine vergoeding zou niet mis zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Magneet24