Klacht: niet te contacteren

op 27 juli 2017 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil mijn vlucht annuleren en op de site is niet uitgelegd hoe je dat moet doen. Ik heb geprobeerd de klantenservice te bellen maar wanneer ze vragen om op 1 te drukken indien je je vlucht wilt annuleren wordt er ineens afgehaakt. Ik heb 3x geprobeerd en telkens ging er 2 euro af van mijn belwaarde. Ik vind dat echt niet kunnen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn vlucht annuleren en mijn geld terugkrijgen waarop ik recht heb, aangezien ik een annuleringsverzekering heb genomen die normaal gezien de annuleringskosten dekt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rafaela1996