Klacht: niet te bereiken

op 20 maart 2017 over Pixmania in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb 2 jaar geleden een Samsung tv gekocht bij Pixmania met 5 jaar (extra) garantie. Deze heeft nu een probleem en het kost 280 euro om het te maken. Ik wil Pixmania benaderen om dit op te lossen, maar telefonisch niet te bereiken, formulieren op website doen het niet en twitter is al 2 jaar niet geupdate

ordernummer: CCL1505319910

Gewenste Oplossing:

wanneer ik de kosten vergoed krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pixmania

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pixmania nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tomvdburg