Klacht: niet service gericht

op 23 juli 2012 over Van Cranenbroek - Dongen in de categorie Tuin

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wilde mijn tuinstoeltjes aanvullen met nog 2. Deze staan in de winkel gewoon nog te koop en niet afgeprijsd. (nu € 34,95) Ben zaterdag gaan kijken en wilde ze vandaag kopen. Nu blijken deze niet meer op voorraad te zijn. Op mijn vraag of ik dan de 2 uit de winkel mag meenemen wordt gezegd dat dit niet kan want deze mogen pas in week 33 verkocht worden. Ook van de donkerdere kleur die er nog stond (waarvan er nog zeker 8 waren) mochten niet worden verkochtvoor week 33. Blijkbaar wil Cranenbroek niet verkopen. Waarom wordt dit niet vermeld, ik vind dit behoorlijk misleidend en zeer slecht. Ik woon niet in de buurt van Dongen, ik moet er 20 km voor heen en 20 km voor terug rijden.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag alsnog de mogelijkheid willen hebben om mijn stoeltjes aan te vullen met 2 nieuwe deze week (wk 30). Als ik moet wachten tot week 33 (ik werk zelf ook de hele week) dan kan ik het wel vergeten want tegen het eind van die week zullen ze wel verkocht zijn.

Alle klachten die gemeld zijn door Stefmarti