Klacht: Niet overzetten Hypotheek

op 03 juni 2016 over Bosch in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hIk heb een hypotheek waar van ik 80% heb afgelost. Na mijn rentevaste periode van twee jaar heb ik geprobeerd mijn hypotheek om te zetten dat lukte niet wand mijn inkomen is te laag en de bank heeft een zorgplicht. Met de zelfde zorgplicht betaal ik nu wel een hogeren rente!!!!Door mijn gezondheid is mijn inkomen nu een stuk lager . Heb nu de vraag gesteld of ik mijn hypotheek kan omzetten naar aflossingsvrij hun andwoord :Ik moet een duren advieseur in huren en deze gaat me vertellen dat het niet kan door de zorgplicht van de bank…………

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als mijn hypotheek word omgezet

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bosch

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bosch nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door medielaser