Klacht: Niet opgenomen telefonisch en niet terugbellen 4WEKEN LANG

op 23 augustus 2016 over Phone House in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn telefoon ingeleverd bij Samsung store op de Kalverstraat Amsterdam. Ik bel al 4 weken lang .Er word niet opgenomen. Spreek in de voicmail en word niet teruggebeld!! Slechte slechte service.Ik wil de status weten van mijn telefoon die defect wat .Belachelijk. .belachelijk. .ik onmenselijk om zo met klanten om te gaan.

Gewenste Oplossing:

Als ik zou worden beantwoord. Ik zit al 4 weken zonder telefoon. En in onwetendheid. Hiervoor altijd Apple iphone gehad. Dat ik pas service

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Phone House

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Phone House nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Naadgaat