Klacht: Niet opdagen bus 195

op 14 juni 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

2 jaren geleden - Beste Jeanine, Niet leuk om te lezen dat de bus van lijn 195 richting Utrecht niet op is komen dagen. Ik begrijp dat je daar van baalt. Ik wil graag in het systeem kijken of ik ook kan ontdekken waarom de bus niet op is komen dagen. Graag zou ik dan nog informatie van je willen ontvangen waar/bij welke halte je op wilde stappen. Zou je deze informatie nog aan mij door willen geven? Met vriendelijke groet, ^MR Webcareteam Arriva

Reactie van de melder van de klacht Jeanharingsma

2 jaren geleden - Dit was vanaf metrostation capelsebrug, het startpunt van de lijn 195 richting Utrecht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 14 juni 2016 om 19:46 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Jeanine,

Bedankt voor de toelichting. Ik heb de dienstregeling van lijn 195 er bij gezocht voor het ritnummer en zie dat het om ritnummer 1093a gaat. In de voetnoot zie ik het volgende staan: \"a: Wordt gereden door Connexxion. Arriva-reisproducten zijn hierop niet geldig.\"

Helaas kan ik voor deze rit dan ook geen realtime reisinformatie in het systeem opzoeken of misschien de reden waarom deze rit is komen te vervallen. Ik zou je willen adviseren om contact op te nemen met Connexxion. Wellicht kunnen zij jou verder helpen.

Met vriendelijke groet,
^MR
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Jeanharingsma