Klacht: Niet op exacte datum

op 07 juni 2017 over BCC in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik had begrepen dat Bcc bij mij voor de deur kwamen op 06-06-2017 huisnummer 50 en dat ik er niet was, maar ik had ook van tevoren doorgeven via het website dat Bcc ook voortaan bij nummer 20 aan kunnen bellen en dat hebben hun niet gedaan. Gr cefanja

Gewenste Oplossing:

Waarschijnlijk hebben het Bcc bedrijf iets teveel over het formulier heen gekeken die ik via het website heb Ingevuld, misschien wel net zo slim om het even door te lezen wat mij 2e adres is.. Dus in dat geval herhaal ik het nogmaals als ik niet aanwezig ben op huisnummer 50 bel dan voortaan aan op huisnummer 20.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar BCC over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door BCC in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat BCC een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

BCC

Heeft op 19 juni 2017 om 13:36 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Cefanja