Klacht: Niet ontvangen bestelling

op 20 juli 2017 over zooplus.nl in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Maandag 17 juli 4 kg poeze voer besteld en betaald. Bij afsluiting van de order maakte systeem melding dat de betaling n niet verwerkt was; echter bedrag normaal van bank afgeschreven. Vandaag 20 juli nog niets ontvangen. Gebeld met medewerker die zei dat ik elders maar een klein zakje voer moest gaan kopen en dat de bestelling pas volgende week te verwachten was. Dit vind ik niet kunnen. In het vervolg zal ik direct elders mijn voer gaan kopen.

Gewenste Oplossing:

Per ommegaande mijn geld terugstorten en mij afvoeren van mailings en klantenbestand.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over zooplus.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over zooplus.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Trulkens