Klacht: Niet normaal aangesproken

op 17 juni 2016 over Connexxion in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Toen ik met de bus van breda 8:28 naar roosendaal onderweg was. Zat ik op de achterbank ik zat met me voeten op de stoel wat natuurlijk fout is maar het was omdat ik last van me benen had. Ik werd daar door de buschauffeur op aangesproken dat vind ik prima dat hij dat doet. Maar de manier waarop was ik het totaal niet mee eens! Hij was helemaal tegen me aan het schreeuwen! Ik ben hier totaal niet van gediend! Ik vind het prima dat ik erop word aangesproken maar dat kan op een normale manier! Daarnaast vond ik het buitengewoon vervelend dat hij me heel de weg een uur lang in de gaten zat te houden! Elke halte bleef hij kijken! Transfrium vosdonk blijf hij heel lang staan en was heel intimiderend naar me kijken! Ik heb deze reis heel intimiderend ervaren!

Gewenste Oplossing:

Als deze man er op word aangesproken en zijn excuses aanbied!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Connexxion

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Connexxion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mevrouw Van Koulil