Klacht: Niet normaal

op 06 juli 2017 over Clubkappers in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was vandaag bij club kappers rozenburg, ik kom al 25 jaar daar. Maar over vandaag.12uur 25 kwam ik daar binnen, een dame zat net ik de verf en de tweede was net ontkleed en werd in de verf gezet. Drie kappers aanwezig, die René ging toen het dorp in en kwam zo 20 min later terug. Zij naam die dame over die in de verf werd gezet toen ik kwam. Ondertussen was er nog een dame in de verf gezet en zij moet zeker 30 min wachter. Ezv ezv ezv. 14.10 uur ben ik weg gegaan zonder dat mijn haar gedaan was. Ik heb ruim 100 minuten moeten luisteren hoe een van de kapster een gesprek had met die dame die ontkleed was en in de verf werd gezet toen ik binnen kwam. Toen had ik genoeg. Net toen eindelijk de beurt aan mij was ging die kapster die vrij was ook even het dorp op, toen ging ik behoorlijk post of naar huis. Dit is echt schandelijk.
Elisabeth Mainzer ………

Gewenste Oplossing:

Niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Clubkappers over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door emainzer