Klacht: Niet mogelijk plaatsen voor wedstrijden van Feyenoord te koop aan te bieden.

op 24 augustus 2016 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wegens vakantie ben ik als seizoenkaarthouder van Feyenoord niet in staat geweest de thuiswedstrijden tegen FC Twente en SBV Excelsior te bezoeken. Normaal gesproken kon ik in dergelijke gevallen mijn plaats via Viagogo in de verkoop te zetten. Dat (is) me tot nu toe niet gelukt. Kennelijk is er een ban op wedstrijden van Feyenoord. Je kunt de kaarten niet te koop aanbieden, ze worden ook niet te koop aangeboden.

Gewenste Oplossing:

Wanneer wedstrijden van Feyenoord op de normale manier in de verkoop gebracht kunnen worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Charles Versnick