Klacht: Niet meer kunnen inloggen

op 09 september 2018 over Instagram in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo.
ik ben mary-ann en ik kan niet meer inloggen op mijn insta account via mijn telefoon als ik inlog komt er rood in beeld te staan er is een probleem met je verzoek op andere telefoons kan ik wel inloggen ik voer mijn gebruikers naam en wachtwoord goed in dit is niet fijn !

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik weer op mijn eigentelefoon op mijn account kan inloggen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Instagram

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Instagram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door maryannvandenboom