Klacht: Niet meer koelen en vriezen Amerikaanse koelkast.

op 17 juni 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De temperaturen van de koelkast/vriezer zijn niet meer zoals die waren. Vriezer gedeelte doet het niet meer en de koeling werkt maar half. Meerdere mensen zeggen dat het de gas is dat er niet meer in zit.Wat moet ik nu doen??

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer mijn Amerikaanse koelkast weer werkt, zoals ik hem nieuw had gekocht. En dan niet voor eventjes maar voor lange duur. Het mag mij niet veel geld kosten of liefst helemaal niet omdat ik er niet om heb gevraagd dat de gas weg is gelopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door khusial