Klacht: niet mee met een vlucht

op 18 september 2018 over Easyjet in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een paar dagen in Marseille en omstreken geweest met een klas. Ik zou als begeleidend docent eerder weg gaan. Een andere docent kwam voor mij in de plaats. Tijdens een van de excursies ben ik mijn paspoort kwijt geraakt. Ik heb ambassade van Nederland in Frankrijk gebeld. Deze zeiden dat een tijdelijk paspoort aanvragen zou kunnen. Het duurt echter 3 dagen voordat deze binnen is.

Easyjet wil mij niet meenemen terwijl ik een kopie van mijn paspoort en mijn rijbewijs kan laten zien. Volgens eu richtlijnen moeten ze echter wel meewerken als schengenland. Dit gebeurt echter niet, een schande.

Nu ben ik genoodzaakt langer in Frankrijk te blijven.

Gewenste Oplossing:

vlucht zsm naar Nederland zonder bureaucraties geneuzel

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Easyjet

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Easyjet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marco1981