Klacht: “Niet luisterende” HP support medewerker

op 05 oktober 2016 over HP in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben al ruim 30 jaar HP-gebruiker.
Nu gaf mijn PC Pavilion 550-002nd problemen met de geïntegreerde Cardreader, de geïntegreerde DVD-reader en de geïntegreerde USB slots.
Na eerst twee vriendelijke supportmedewerkers te hebben gesproken en volgens afspraak de PC gecontroleerd te hebben zodat hij naar de repairafdeling kon, kreeg ik nu een uiterst onwillige, onvriendelijke en vooral niet luisterende supportmedewerker aan de lijn.
Een waterval van woorden zonder mij aan te horen. Sterker, hij ging ophangen met een totaal averechtse samenvatting. Mijn rechtzetting werd afgedaan met “ik ga nu ophangen”, waarop ik inderdaad de ingesprekstoon te horen kreeg.
De fouten die hij in het gesprek maakte werden afgedaan met “vertelt u mij alstublieft niets”.
Deze man heeft veel gesproken en helemaal niets van zijn klant gehoord.

Gewenste Oplossing:

Als HP mijn kapotte PC goed repareert en op de aangemelde klacht reageert.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HP

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door iiklop