Klacht: niet leveren van product ondanks twee maal toezegging

op 16 januari 2014 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een aantal dagen voor de kerst een dr. Ho tens apparaat met een aantal actie aanbiedingen besteld voor ruim 140 Euro via de telefoon. Deze zou nog voor de kerst geleverd worden, heerlijk idee omdat ik een hernia heb en hoopte op verlichting met dit apparaat. na de kerst gebeld waar de levering bleef (erg lang aan de lijn maar el netjes te woord gestaan), er was een leveringsprobleem maar stond op 5 Januari gepland voor levering, inmiddels zitten we op 11 januari en heb nog niets ontvangen, erg slordig, leveringsproblemen kan altijd, maar informeer je klant dan even. We wachten nog even af.

Gewenste Oplossing:

direct, liefst vandaag nog leveren, betaling terughalen is geen oplossing voor mijn rugklachten, ik hoop op een goede afloop.

Alle klachten die gemeld zijn door tommy01