Klacht: Niet leveren van bestelde producten

op 16 oktober 2016 over Dit is TV in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 maanden geleden een dit is tv kastje en toetsenbord besteld. Diversen malen een mail gestuurd met de vraag waar mijn producten blijven. Tot op heden enkel bericht gekregen dat er problemen met uitleveren zijn.
Op de vraag wanneer ik mijn bestelling dan kan verwachten krijg ik geen uitsluitsel en ook om dan mijn betaling terug te storten krijg ik geen gehoor. Nu ben ik niet de moeilijkste en heb ik begrip voor alle omstandigheden maar 2 maanden lijkt mij ruim voldoende om problemen op te lossen, zeker omdat men op hun site niet spreekt over leverings-problemen.

Gewenste Oplossing:

Bij voorkeur ontvang ik zeer spoedig mijn producten. Desnoods een datum waarop ik mijn producten binnen redelijke tijd kan verwachten. En anders wil ik gewoon mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dit is TV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dit is TV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dhr v Berlo