Klacht: niet langs de halte rijden

op 04 oktober 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmorgen stond ik bij de singel te nieuwendijk te wachten op de buurtbus 221 die naar woudrichem gaat. Ik stond op tijd bij de halte en zag de bus over de rotonde nieuwendijk inrijden zonder langs mijn halte te komen. Dit is niet fijn want hier door ben ik te laat op stage

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als dit niet meer voor hoeft te komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 04 oktober 2016 om 10:41 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hallo Marie-Louise,

Balen dat de bus je halte heeft overgeslagen! Ik maak hier melding van bij de buurtbusco?rdinator in de regio, zodat hij dit nader kan onderzoeken en ook met de betreffende chauffeur kan bespreken, zodat ook zijn kant van het verhaal gehoord wordt. We bieden je onze excuses aan voor de opgelopen vertraging en het ervaren ongemak.

Met vriendelijke groet,
^DK
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door marie-louise tamerus