Klacht: niet kunnen vinden onderdeel stofzuiger

op 01 oktober 2017 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2x een lamellenfilter voor de stofzuiger van FC 8716 besteld en voor mijn gevoel was het 2x een verschillende. Welke ik elke keer binnen krijg is 12 cm en ik moet 9 cm lang hebben. Ik ben hier al een paar weken naar op zoek. Wat ik dus er vervelend vind is als dit niet meer bestaat dan moet ik een nieuwe stofzuiger kopen en deze zuigt gewoon nog goed. En als ik onderdelen van de FC 8716 staat er bij het desbetrevende art ook voor de FC 8716, en dat blijkt niet zo te zijn.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik het goede art kan bestellen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Klaasbreeuw