Klacht: Niet kloppend bouwpakket

op 03 juli 2017 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was afgelopen zaterdag in uw winkel en kocht een foam dinosaur. COOL staat er met grote letters op. (3+) mijn kleinzoon was zooooo trots en blij, maar later nog veeeeel verdrietiger omdat hij niet te maken is. Zelfs verschillende volwassenen hebben hem willen maken voor hem. Kind in tranen en wij met een hoge bloeddruk van boosheid. De doos koste 7.50 …nog een aardig bedrag voor een misser.

Gewenste Oplossing:

Hoe kunnen wij dit oplossen? Of kan ik terug naar Hema Roelofarendsveen.?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ritavanveen