Klacht: niet klantgericht

op 23 april 2016 over Dirk van den Broek in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is me een paar keer opgevallen als ik bij de kassa sta met boodschappen wordt ik niet geholpen de winkelpersoneel staan met elkaar privé gesprekken te voeren en laten mij onnodig wachten en jullie noemen dit klantgericht misschien moeten jullie je personeel wat voorlichting geven hoe ze klantgericht moeten werken misschien komt het door me huidskleur ik voel me zeker wel gediscrimineerd als jullie niets doen zoek ik het hoger op

Gewenste Oplossing:

Tevreden zal nooit gebeuren met al die racisme zeker laat me niet lachen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dirk van den Broek over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Dirk van den Broek in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dirk van den Broek een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dirk van den Broek

Heeft op 28 september 2016 om 11:48 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door edmilton