Klacht: Niet in staat te leveren.

op 29 juni 2017 over Hornbach in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na drie lamellenschermen gekocht te hebben via de online winkel, blijkt het onmogelijk om deze te leveren. Vandaag is de vierde keer dat de schermen niet geleverd worden. Inmiddels zijn we weken verder. Als zzp-er kost het mij iedere dag dat ik thuis moet blijven veel geld. Waardeloos! Ik zou me serieus schamen! Als je weet dat je de drukte niet aankan en niet in staat bent om te leveren dan moet je daar iets aan doen.

Gewenste Oplossing:

Als de levering compleet is, het geld is teruggeboekt en als compensatie voor mijn verloren tijd ik compensatie krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hornbach over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Hornbach in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Hornbach een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Hornbach

Heeft op 06 juli 2017 om 14:31 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door robinburger