Klacht: Niet goed geschoten/gevuld

op 02 juli 2017 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De laatste 4 pakjes sigaretten (Camel Light 20 stuks) vielen mij erg tegen. Ze zijn niet goed geschoten waardoor ik ze eerst zelf moet tikken om de tabak te verplaatsen naar de filter. Als ik dat niet doe, zit er voor de filter geen tabak en brand ik mijn lip en/of smaakt het onwijs vies.
Als ik de sigaret aan de kant van de filter heb getikt, hou ik aan het begin van de sigaret bijna een centimeter over. Dit ben ik niet gewend van Camel Light en geeft mij nu veel ongemak.
Ik heb een foto bijgevoegd van het resultaat wanneer ik mijn sigaret aan de onderkant van de filter moet tikken ivm te weinig tabak.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer de sigaretten goed gevuld zijn. Dat betekent dus dat er net voor de filter ook nog tabak zit en ik niet mijn lip hoef te branden aan een filter die onwijs heet wordt doordat het stukje loze ruimte weg brandt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Lara393