Klacht: Niet goed gekleurd

op 01 juni 2021 over Team Kapsalon in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben 2 keer geweest van zwart haar naar lichter heb 2 keer 125 euro moeten betalen. Beiden zouden ook een toner moeten bevatten heb echter bij de 2de keer pas een toner gekregen. Mijn haar ziet er erg goedkoop en verschikelijk uit mensen vragen of ik in brand sta.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld van de 2de behandeling terug tevens wens ik niet meer terug te gaan bij team salon schiedam

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Team Kapsalon over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Team Kapsalon in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Arzu1978