Klacht: Niet geleverd, het zijn oplichters

op 30 september 2017 over BikeDepot in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoe heb ik er in kunnen trappen? 16 sept een fiets als verjaardagscadeau gekocht en nog steeds niet geleverd. Een stuk of 10 telefoontjes verder, maar verder dan een call centre kom je niet. Op mails wordt gereageerd. Ik ga vandaag maar aangifte doen. Hoewel ik weinig hoop heb dat ik het geld terug krijg. Het zijn oplichters en hoe gek is het dat in ons land dit soort bedrijven niet direct stilgelegd worden.

Gewenste Oplossing:

Als ik geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BikeDepot

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BikeDepot nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door EmielP