Klacht: Niet geleverd

op 20 april 2020 over ASPACT in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na 5 dagen wachten nog steeds geen levering van 1 paar schoenen. Terwijl er duidelijk op de site staat aangegeven.; levering 1 werkdag. Dit kan toch niet, overigens staat er heletijd wachten op verzending. Ondertussen wel geld van de rekening gegaan….

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag Z.S.M mijn pakketje binnen hebben

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ASPACT

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ASPACT nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dessalin