Klacht: Niet geleverd

op 18 april 2020 over Klinty Benelux in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al meer dan een maand geleden besteld en mijn pakketje is nog steeds niet geleverd. Ik kan nu ook geen contact meer met ze opnemen want de site geeft aan dat mijn berichten niet verzonden worden als ik een vraag aan ze wil stellen. De eerste keer dat ik ernaar vroeg reageerden ze wel en gaven ze aan dat het ongeveer 9-14 dagen zou duren. Ik wacht nu al 35 dagen en mijn geduld begint wel goed op te raken.

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn pakketje nu nog snel binnenkomt of ik meteen mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Klinty Benelux

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Klinty Benelux nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dionnevduuren