Klacht: niet binnen 24 uur levering

op 11 juli 2017 over Coolblue in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Valse voorwendselen over vandaag besteld en morgen binnen. Ik krijg nu net een bericht dat de levering vertraagd is en of ik een nieuwe bezorgafspraak wil maken…nee, dat wil ik niet. Vandaag bezorgen, ik wacht al ruim een uur op bezorgers, die tussen 11:45 en 16:45 uur zouden komen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer coolblue zich aan de afspraak houdt...gisterne besteld, vandaag bezorgd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Coolblue

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Coolblue in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Peter Mosselveld