Klacht: Niet bezorgde kaart

Jurriaan-1972 op 28 maart 2022 over Greetz.nl in de categorie Internetshops - Wenskaarten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De kaart die ik had besteld en betaald, niet het goedkoopste overigens, is niet bezorgt geworden. Hoewel ik daar wel helemaal rekening mee had gehouden. Toen ik daarover contact heb opgenomen met de klantenservice krijg je het empathische vehikel van een platgereden kakkerlak voor je. Dus in plaats van mij gerust te stellen of wat dan ook is de toon direct zakelijk en kil. Koop niets hier mensen. Er zijn veel andere bedrijven die hetzelfde kunnen. Als je als bedrijf nu nog niet doorhebt dat service naar je klant toe het belangrijkste is, dan komt het nooit meer.

Gewenste Oplossing:

Excuses, en een onderzoek naar hun eigen manier van handelen naar klanten toe. Uiteraard moet die kaart ook bezorgd worden!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Greetz.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jurriaan-1972