Klacht: niet bereikbaar

Mevr.Mensink op 21 april 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een brief van U ontvangen met het verzoek om mij aan te melden op staatsloterij/bijzondere trekkingen want er wachten mij 4 loten. Helaas kan ik zowel per mail als telefonisch de staatsloterij niet bereiken. Hoe moet ik in het bezit komen van deze 4 loten?

Gewenste Oplossing:

Hoe ik in het bezit kan komen van deze 4 loten

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door