Klacht: Niet accepteren van opzegging

op 21 april 2017 over Solcon in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Solcon heeft op eigen initiatief een nieuw abonnement aangemaakt, en claimt dat we hier weer voor een jaar aan gebonden zijn. Solcon claimt dat ik verantwoordelijk zou zijn voor de aanvraag hiervan echter kan hierover niets terugvinden. Aanleiding zou zijn dat ik “niet toestond dat KPN de lijn terug zou nemen” . Dat klopt want ik had een abonnement bij Solcon, echter betekent dit niet dat ik hiermee “een nieuw abonnement ben aangegaan”.
Frappant genoeg lukt het mij sinds gisteren ook niet meer om in te loggen bij het “Serviceweb”.

Gewenste Oplossing:

Zodra Solcon mijn opzegging per direct accepteert.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Solcon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Solcon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roderick68