Klacht: Niet aangebeld op juiste adres

op 16 juli 2012 over Wehkamp in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn pakketje van Wehkamp zou vandaag tussen 9-13 uur bezorgd worden.
Volgens Track&trace is er iemand aan de deur geweest om 9.30 uur. Er zou toen niemand thuis geweest zijn. Dit is onjuist. Ik was wel thuis en de de bel is zeer luid en werkt ook goed. Die kan niet gemist worden. Dus is er niemand aan de deur geweest of is er op de verkeerde bel gedrukt. Heel vervelend. Er ligt wel een briefje in mijn postbus waarop aangegeven dat ik het pakketje a.s. dinsdag tussen 10-18 uur krijg. Ik moet echter om 13.30 uur de deur uit.

Gewenste Oplossing:

Wanneer het pakketje a.s. dinsdag 17/7 tussen 10 en 13 uur bezorgd wordt.

Maar het liefst krijg ik het vandaag. Want ik had het nodig voor een gelegenheid morgen 15/7

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Wehkamp in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Wehkamp een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Wehkamp

Heeft op 16 juli 2012 om 15:15 geantwoord

Geboden Oplossing:

Zojuist hebben wij telefonisch contact gehad en kwestie besproken.
Onze excuses voor het ongemak.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van Wehkamp beoordeeld.

Alle klachten die gemeld zijn door Harmanna