Klacht: nagellak voor moeders die er niet meer zijn?

op 27 april 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb met verbazing zitten luisteren..moeders die er niet meer zijn. .maar ik mag wel nagellak voor haar kopen…Had ik nog maar nagellak voor haar kunnen kopen…Erg onnadenkend en zelfs kwetsend…daar denk je toch over na…zat er dan niet 1 licht in het team dat dit bedacht???

Gewenste Oplossing:

tevreden...als dit domme stukje van tv gehaald wordt...

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Een dochter zonder moeder