Klacht: naar 7 maanden nog geen internet

op 18 mei 2016 over Fiber Nederland in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

na 7maanden bezig zijn met een verbinding op de camping te krijgen ben ik er nu wel klaar mee je word door fiber van kast naar muur gestuurd wil nu gewoon dat het binnen paar dagen wprd opgelost zo niet wil ik gewoon onder me contract uit betaal wel maar heb niks en als je ze bel word je terug gebeld is wat ze zeggen maar dat moet nu nog gebeuren

Gewenste Oplossing:

dat het binnen een paar dagen werkt zo niet dat me contract ontbonden word

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fiber Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fiber Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jurklop