Klacht: na anderhalf uur geen pizza

op 13 oktober 2016 over New York Pizza in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteravond een pizza besteld bij filiaal Katwijk, goed adres doorgegeven met postcode en 06 nummer,na anderhalf uur geen pizza toen heb ik zelf gebeld en werd gezegd was verkeerd adres zelfde straat is namelijk ook in Katwijk ik woon in Rijnsburg maar de postcode had ik ook gegeven en me 06 dus waarom bellen ze niet,ik kon een nieuwe bestelling plaatsen uiteraard niet gratis,niet gedaan nooit meer daar bestellen er werd nog om gelachen ook waardeloze zaak.

Gewenste Oplossing:

Had een gratis pizza verwacht en?of excuus.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over New York Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door New York Pizza in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Johntje