Klacht: na 2 maanden nogsteeds mijn geld niet terug

op 21 december 2017 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zit al sinds oktober achter mijn geld aan en wordt nog steeds van het kastje naar de muur gestuurd, zonder oplossing. Beste Zalando, ik ken je medewerkers inmiddels bij naam; Esther, Daphne, Ruby, Susan en Ilonka. En beste medewerkers, als ik een tip mag geven, alsjeblieft maak geen beloftes die je niet na kunt komen.
Mijn bestelnummer mocht het je interesseren en willen oplossen; 10205045230068

Gewenste Oplossing:

Als mijn geld morgen op mijn rekening staat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door yentlvandienst@hotmail.com