Klacht: N-50 bij Kampen

op 03 september 2018 over Rijksdienst wegverkeer in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik rij al jaren over de N-50 en had verwacht dat dit sneller een A weg zou worden. De situatie rond Kampen is ronduit gevaarlijk en de gemiddelde snelheid is erg laag door het vele vrachtverkeer. Ik zou graag zien dat deze weg met enige voorrang verbreed zou worden tot een A weg. Het is polderlandschap, dus niet erg kwetsbaar natuurgebied lijkt mij.
Bij voorbaat bedankt voor uw reactie.

Herman den Besten

Gewenste Oplossing:

Als de N-50 bij Kampen de A-50 wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rijksdienst wegverkeer

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rijksdienst wegverkeer nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Herman Den Besten