Klacht: Mytmobile inloggen onmogelijk

op 28 januari 2014 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn simkaart is geblokkeerd, aangezien ik in het buitenland zit moet ik dit via internet oplossen. Mytmobile werkt niet meer, ik kan niet opnieuw mijn gegevens opvragen want dan krijg ik continu een foutmelding. Bellen kan niet vanwege geblokkeerde simkaart, vragen online stellen kan niet omdat ik niet meer in mytmobile kan en in het buitenland kunnen ze instore bij T/mobile niet helpen.

Gewenste Oplossing:

Als ik me weer kan inloggen, weet waar ik terecht kan om dit te regelen. Zodat ik mijn pukcode online kan opvragen en mijn blokkade kan opheffen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Franken1990