Klacht: My Vodafone app werkt niet voor Hybide

op 29 juli 2016 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vodafone heeft een nieuwe app. Ik kan daar wel op inloggen, maar als ik op Bundel klik dan kom ik op een pagina met een 404 fout. Ik heb Hybride, maar waarschijnlijk willen ze van die vorm af. Ook slecht dat de app niet alle pagina’s inzicht heeft, maar altijd een doorstap maar naar een internetpagina. Dat ik vragen om problemen. Kan Vodafone niet gewoon een native app maken?

Gewenste Oplossing:

Als de App fatsoenlijk gaat werken zonder 404-foutmeldingen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door P. Maet