Klacht: monteur komt niet

op 31 mei 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag 31 mei zou er een monteur van jullie langskomen tussen 8 en 12
Om 12.15u heb ik 1200 gebeld omte vragen of de monteur nog onderweg was.
Uw medewerker zei dat hij om 8.15u aan de deur was geweest en ons telefoonnummer had gebeld. Wij zaten vanaf 8 uur te ontbijten met zicht op de deur. Er is niet aangebeld! De monteur heeft ons niet gebeld, de geschiedenis van
de telefoon nog bekeken, geheel ten overvloede, want we zaten ernaast, maar in de geschiedenis was er niets terug te vinden. Uw medewerker zei: Maak maar een nieuwe afspraak. Ik wilde graag de monteur spreken, om zijn verhaal te horen, maar dat kon niet! Ik heb op deze basis geen vertrouwen in een nieuwe afspraak.
Als dit niet naar tevredenheid snel opgelost kan worden, kan ik niet hij Ziggo blijven.
WA Breedveld kerkbuurt 92 3361BK

Gewenste Oplossing:

Als dit opgelost wordt. Contact met de monteur.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door john breedveld