Klacht: Moeilijk om op te zeggen.

op 01 juni 2018 over Yourhosting in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zit elke keer te zoeken hoe ik alles moet verwijderen en ik heb eigenlijk geen eigen producten en vindt het onzin om nog ts vetalen en ik probeer mijn account te verwijderen maar ik kan het niet vinden.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn account kan verwijderen en niet meer hoef te betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Yourhosting over deze klacht.

Bericht van Yourhosting

2 jaren geleden - Beste Chevanna, Bedankt voor je klacht. Ik begrijp dat je wilt opzeggen en de opzegprocedure niet kunt vinden. Ook weet je niet zeker of je wel producten hebt. Om je situatie goed te beoordelen en je klacht te behandelen, ontvang ik graag je klantnummer. Wil je je klantnummer sturen (naar [email protected]) zodat ik op je klacht kan reageren en je uiteraard ga helpen. Alvast bedankt! Groetjes, Thommas

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Yourhosting in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Chevchev