Klacht: Modem werkt slecht

op 21 juli 2017 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag gebeld met Tele2 over een sterk verouderd modem (meer dan 10 jaar oud) waardoor mijn internet niet voldoende functioneert. Telefonisch wordt aangegeven dat alleen bij nieuw duurder abonnement een normaal functionerende modem wordt toegestuurd. Dit is een slechte service zeker omdat ik al 10 jaar vaste klant ben

Gewenste Oplossing:

Kunt u mij aub een nieuwe modem toesturen?

Bij voorbaat dank, met vriendelijke groet,

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jjjjjjjjjaaa